top of page

Rólunk

Szoftver megoldások  
egy információbiztonsági cégtől

​A Gill & Murry az információbiztonság, az adatvédelem az ISO tanisítások auditálsa és a irányítási rendszerek felkészítése során jelentős piaci szereplője a magyar biztosságtechnikai piacnak. 

 

Évtizedes rendszer-, és folyamatszervezői tapasztalatunk alapján olyan megoldást biztosítunk felhasználóink számára melyről biztosan tudjuk hogy megfelelő színvonalon támogatja partnereinket a EU elvárásainak való megfelelés során. 

Információbiztonsági tanácsadási és szoftver fejlesztési auditálási tapasztalatunkat felhasználva alakítottuk ki a jelenlegi rendszert és nyújtunk hozzá támogatást.

Building

Figyelembe vettük, hogy egy probléma megoldásánál nem csak a jó eszközre, de megfelelő folyamatokat és szabályozásra is szükség van ahhoz, hogy egy szervezet számára hatékony megoldást lehessen biztosítani. 

 

Csapatunkban mérnökök, pedagógusok, jogi szakértők és szoftverfejlesztők együtt oldják meg partnereink által felezett problémákat. Így nem csupán egy szabályzatot 

Az idők folyamán a kormányzati szektortól, az élelmiszeriparon át, az irodaszer, az építőipar, a számítástechnika és még sok más területen ismertünk meg a különböző üzleti tevékenységeket  külső szemszögből ezeket a tapasztalatainkat felhasználva alakítottuk ki most megoldásainkat ügyfeleink számára. 

bottom of page