top of page

Viszonteladóknak

Legyen viszonteladója bejelentést kezelős rendszerünknek és legyen dupla haszna az értékesítésből!

Mutatjuk hogyan!

Judge's Gavel on Books

Jogászoknak

Nyújtson visszaélés kezelés szolgáltatást partnereinek. GnM Channel terméket úgy fejlesztettük ki, hogy a bármely bejelentés esetén lehetősége legyen a Szervezetnek külső tanácsadót bevonni. Azokban az esetekben amikor Ön a termék viszonteladója az Ön cége jelenik meg automatikusan a kapcsolatartóként. Ettől a pillanattól kezdve az Ön normál 

szolgáltatási keretei között (ár és határidő) nyújthatja saját szolgáltatásait Ügyfelei számára.

 

Ne hagyja ki a lehetőséget. A rendelkezésre állásért akár átalány díjat is felszámíthat vagy eseti megbízással láthatja el ügyfeleinek pl a visszaélés bejelentések kivizsgálástát.

 

Természetesen minden eladott termák után az eladáskor kereskedelmi jutalékot fizetünk az értékesítésért. A szolgáltatás évente megújítandó így hosszútávon rendszeres jövedelemre számíthat a termék értékesítéséből és a kapcsolódó szolgáltatásokból. 

Image by Thomas Jensen

Rendszerintegrátoroknak
Informatikusoknak

Nyújtson egy újabb felhő szolgáltatást partnerei számára. A XXI. században is Cipőt a cipőboltból régi szlogent alkalmazzuk vásárlásaik során. A visszaélés bejelentési csatorna anonim kialakítása nem meg máshogy, mint egy szoftver alkalmazásával. minden 250 fő alkalmazottal rendelkező partnerének eladhat a szoftver mert számukra kötelező a biztonságos csatorna kialakítása. Önben megbíznak és szívesen vásárolnak és vezettetnek be egy szoftver megoldást. 

A licenc évente megújítandó így hosszútávon rendszeres jövedelemre számíthat a termék értékesítéséből, felhő alapú szolgáltatás révén egyszer kell a szervezet intranet rendszeréhez illeszteni és további feladata nem lesz a termékkel. 

Nagykereskedelmi partnerünknél a HRP Europe Kft-nél nagykereskedelmi áron szerezhető be a terméket. 

Image by Thomas Jensen
Business Consultation

Tanácsadóknak

Üzletfejlesztéssel, szervezet fejlesztéssel folyamat optimalizálással vagy GDPR tanácsadással foglalkozik? A visszaélé bejelentés egy kötelező feladat minden 250 főt foglalkoztató szervezet számára. Minden cégnél egy eddig nem létező üzleti folyamat kialakítására van szükség és egy eszközre, amivel biztonságosan lehet kezelni a bejelentéseket és biztosítható a bejelentők személyének védelme. Az érintett szervezeteknél biztos, hogy a bevezetett vag átalakított üzleti folyamatban személyes adatokat kell kezelni, még anonim bejelentés eseté is az a személy, akiről a bejelentés szól arról a szervezet egy eddig nem kezelt cél érdekében kezeli majd az adatokat. 

Legyen Ön az aki megoldja partnerei számára visszaélés kezelési csatorna bevezetésének problémáját és keressen pénzt a folyamatok és/vagy az adatkezelési kérdések kezelésével. 

bottom of page