top of page

Termékeink és szolgáltatásaink

Termékeink és szolgáltatásain a különböző magyarországi vagy Európai Uniós törvényi elvárások szerint munkavállalók, vevők és egyéb érdekelt felek számára valamely nyújtandó bejelentési lehetőség kialakításának műszaki és/vagy szervezési megvalósítását valósítja meg  ügyfeleink számára. Olyan megoldás csomagot állítottunk össze melynek technikai megvalósítása teljes körűen lefedi a bejelentési csatornáktól elvárt funkcionális, biztonságtechnikai, információbiztonsági elvárásokat és a bejelentések kezelésében pedig különböző szolgáltatás csomagok biztosítunk megrendelőik számára.

doors-1690423_1920.jpg
Visszaélés bejelentőrendszer

 

 

A 250 főt foglalkoztató szervezetek számára a 2021. december 17- től kötelező visszaélés bejelentési csatornát üzemeltetni. A Visszaélés bejelentő rendszer a Gill & Murry Komplex bejelentő rendszerének egy modulja.

 

A szervezet önmagában ezt a modult is megvásárolhatja és lehetőséget biztosítunk további modulok későbbi megvásárlására is. A rendszer fel van készítve a EU 2019/1937 rendeletben maghatározott kategóriák kezelésre. Többféle licencelési lehetőséggel akár cégcsoportok vagy különálló márkák egyedi bejelentő csatornájának kialakítására is felkészítettük a rendszert. A megrendelő igénye szerinti bejelentét kezelős adminisztrátor felhasználó számára tudunk hozzáférést biztosítani a hatékony használathoz.

Komplex bejelentő rendszer

 

 

Olyan bejelentő rendszert hoztunk létre mely egy felületen képes kezelni a Visszaélés bejelentést, az adatvédelmi és információbiztonsági incidenst vagy gyanút, az ügyfél panaszt vagy akár a NIST elvárásai szerinti jóhiszeműen megtalált sérülékenységet. 


A bejelentők és a bejelentést kezelők számára is könnyebbséget jelent, hogy egy felületet kell használni és megtanulni a különböző tárgyú bejelentések megtételéhez. 

További könnyítés, hogy a rendszer implementálása és integrálása a szervezet weboldalába és folyamataiba sokkal egyszerűbb mert azonos módosan egyenszilárdságú biztonsági a elemekkel kezelhetők a bejelentések. 

Szabályzatok személyre szabása

 

 

A bejelentési csatornát kialakító szervezet saját érdeke, hogy a bejelentések kezelésére a rendelet elvárásainak megfelelő és hatékony munkafolyamatot alakítson ki. Ennek segít szolgáltatásunk. 
Az előfizetés tartalmaz egy alap és általánosságban jól használható bejelentés kezelési szabályzatot, azonban miden szervezet más és más így a helyi viszonyoknak és erőforrásoknak megfelelően érdemel személyre szabni a munkafolyamatot és a kapcsolódó dokumentumokat. 

Bejelentés kivizsgálás szolgáltatás

 

 

Amikor beérkezik a bejelentés a szervezethez kategória függvényében különböző kihívások elé állítja a szervezetet. A visszaélés bejelentés során a pártatlanság biztosítása és nyomozati auditálási rutin szükségessége jelenik meg , míg az információbiztonsági és adatvédelmi esetekben a hatósági bejelentés a szűk határidőn belül és az esemény elhárítása jelenthet kihívást a szervezet számára. 
Alkalmi vagy átalány alapú szolgáltatás keretében külső szerződött félként teljesen pártatlanul kivizsgáljuk a bejentést és szükség esetén a hatósági bejelentést is megtesszük. 

bottom of page